Mengeluarkan dana dari akaun IQ Option anda telah direka agar lebih pantas, mudah dan selamat. Anda boleh membuat pengeluaran menggunakan kad debit atau kredit. Jumlah minimum terpakai untuk pembayaran automatik, dan penerangan tentang caj pengeluaran boleh dilihat di bawah.

Untuk melindungi akaun anda daripada kecurian atau penipuan, beberapa langkah keselamatan telah dipatuhi. Anda mempunyai pilihan untuk mendaftarkan kad debit atau kad kredit untuk memproses pengeluaran. Jika anda tidak mahu menggunakan kad bank, terdapat pilihan pembayaran lain termasuk Skrill, Neteller dan WebMoney.

 

Harap maklum bahawa caj tambahan mungkin dikenakan oleh penyedia perkhidmatan pembayaran anda untuk transaksi anda. Semua caj yang dikenakan oleh IQ Option telah diterangkan dengan jelas di dalam halaman terma dan syarat kami.

Pembayaran anda dari IQ Option adalah selamat dan terjamin, tetapi berikut disertakan beberapa soalan lazim tentang pengeluaran.

 

Bagaimana saya mengeluarkan wang?

Mengeluarkan wang sangat mudah dengan IQ Option. Untuk memproses pengeluaran anda, sila ke halaman Keluarkan Dana dalam kabinet peribadi. Anda akan melihat beberapa ikon yang mewakili pelbagai cara pedagang boleh mengeluarkan wang mereka.

Pilih kaedah pengeluaran dan masukkan jumlah yang anda ingin keluarkan berserta maklumat yang diminta. Kemudian tekan "Keluarkan Dana". Permohonan anda akan diproses dalam tempoh 24 jam.

 

Berapa lamakah tempoh yang diambil untuk mengeluarkan wang?

Permohonan anda biasanya akan diproses dalam tempoh 24 jam. Namun begitu, harap maklum bahawa penyedia perkhidmatan anda mungkin memerlukan tempoh tambahan untuk memproses transaksi. Caj pengeluaran mungkin dikenakan oleh penyedia perkhidmatan pembayaran.

 

Apakah jumlah pengeluaran maksimum dan minimum?

Walaupun tiada jumlah minimum yang ditetapkan, anda perlu menghubungi Pasukan Sokongan untuk memohon pengeluaran $2 atau ke bawah. Selain itu, tiada jumlah pengeluaran minimum ditetapkan untuk akaun anda. Jumlah pengeluaran maksimum dari akaun anda dalam satu transaksi ialah $1,000,000.

 

Berapa banyak yang boleh saya keluarkan dari akaun saya dalam satu hari? Adakah had yang ditetapkan?

Jumlah maksimum yang boleh anda keluarkan dari akaun anda dalam satu hari ialah $1,000,000. Pedagang boleh membuat permohonan tanpa had. Walau bagaimanapun, jumlah yang dimohon untuk pengeluaran tidak boleh melebihi baki akaun anda.

 

Apakah dokumen yang diperlukan untuk membuat pengeluaran dari akaun saya?

Anda perlu menghantar beberapa dokumen rasmi. Proses penghantaran dokumen ini merupakan sebahagian daripada proses pengesahan akaun. Sistem pengesahan yang ketat ini penting dalam melindungi akaun anda daripada sebarang transaksi palsu.

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank