IQ Option memberikan perkhidmatan kepada pengguna dari pelbagai negara di dunia; ia menyesuaikan diri dan berkembang setiap hari. Broker menambah baik fungsinya bagi memberikan mereka daripada wilayah lain peluang untuk melakukan urus niaga dan menjana wang. Tidak semua negara tersedia bagi perdagangan di sini, tetapi perkara ini masih sedang dipertimbangkan oleh syarikat.

 

Broker sebolehnya mahu membuka peluang kepada sebanyak mungkin pengguna, tetapi pelbagai faktor tidak memungkinkan sistem tersebut tersedia dalam senarai beberapa wilayah. Broker menawarkan fungsi unik dan berguna untuk keperluan pedagang. Maka, banyak pengguna ingin menjadi sebahagian daripada tempat perdagangan khusus ini. Ia mempelbagaikan perkhidmatannya untuk menjadi lebih mudah, menguntungkan dan cekap.

 

 

IQ Option boleh menjadi saingan sempurna bagi platform perdagangan lain kerana broker ini menawarkan banyak perkhidmatan berguna. Sistem ini mempunyai deposit permulaan paling minimum berbanding broker yang lain. Syarikat memberikan sokongan berterusan kepada pelanggan dengan membantu mereka mengembangkan kemahiran mereka. Di dalam sistem, terdapat ruang untuk komunikasi antara pedagang agar mereka boleh berkongsi pengalaman dan pengetahuan mereka. Disamping itu, pengguna boleh menemui maklumat berguna tentang membuat urus niaga dan strategi. Pada mulanya adalah amat sukar untuk menjadi pedagang yang berjaya dan memperoleh keuntungan besar; meramal pergerakan harga memerlukan pengalaman dan usaha yang banyak. Strategi lain akan membantu anda membuat urus niaga yang lebih berkesan dan kemudiannya menghasilkan strategi unik dan berkesan anda sendiri. Jika anda tidak mampu memilih strategi yang tepat untuk diri anda, maka bersedia dan dengan berkesan.

 

Pertama sekali, pengguna perlu memuat turun aplikasi tersebut atau mengakses laman tersebut melalui pelayar web untuk log masuk ke laman broker dan mendapatkan akaun individu. IQ Option mempunyai pelbagai pilihan untuk muat turun, bukan sahaja sebagai aplikasi dalam telefon pintar anda, tetapi juga serasi dengan OS berbeza, seperti Ubuntu, Windows dan Mac. Di sini pedagang perlu mematuhi syarat keserasian platform perdagangan ini dengan sistem berkaitan. Pengguna memerlukan RAM - lebih kurang 2GB (mungkin sehingga 4GB). Selain itu kad video anda perlu menyokong OpenGL 2.0 untuk Mac dan DirectX9 untuk sistem pengoperasian Windows. Ini merupakan faktor penting yang diperlukan untuk memastikan kejayaan fungsi broker ini, tanpa masalah berkaitan paparan penunjuk, transaksi, forum dan komponen lain program tersebut. Jika anda mempunyai 130 MB memori dalam cakera keras anda, maka anda boleh bekerja dengan broker walaupun dengan OS Ubuntu. Ini bukan satu masalah dan anda tidak akan mengalami sebarang kesulitan.

 

Broker ini lebih dipercayai dan ia juga menjamin dasar keselamatan. Setiap pedagang boleh mencuba akaun percubaan untuk membiasakan diri dengan platform tersebut dan berlatih menjalankan transaksi untuk pelaburan sebenar. Ini sangat memudahkan kerana semua broker kewangan adalah berbeza dan mempunyai ciri-cirinya yang tersendiri. Sistem ini sedang diperluaskan untuk menjadikannya tersedia bagi pengguna di pelbagai negara dan sistem operasi. Kini tidak ada masalah walaupun untuk berfungsi dalam OS Ubuntu.

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank