Muat Turun Aplikasi IQ Option

IQ Option ialah aplikasi canggih yang membolehkan pedagang bekerja dengan pelbagai instrumen dagangan dalam talian. Bertindak balas dengan cepat kepada data dan peristiwa dalam masa nyata amat penting apabila berdagang dalam talian. Oleh itu, kami telah membangunkan satu aplikasi untuk semua sistem operasi terkenal - termasuk Windows untuk PC, Mac OS, iOS dan Android. Kami menyarankan semua pedagang untuk memuat turun aplikasi IQ Option untuk mengoptimumkan perdagangan mereka. Jangan risau jika aplikasi ini tidak terdapat untuk peranti anda kerana anda masih boleh berdagang menggunakan antara muka web.

Pilih peranti anda untuk memuat turun aplikasi IQ Option:

Ulasan Aplikasi IQ Option untuk PC

Lihat ulasan video IQ Option untuk PC yang merangkumi ciri paling penting platform ini.

Untuk mula menggunakan platform ini, mulakan berdagang dengan akaun demonstrasi. Jika anda rasa anda memerlukan latihan tambahan setelah bertukar ke akaun sebenar, anda boleh tukar semula ke akaun demonstrasi pada bila-bila masa.

Platform komputer meja IQ Option merupakan aplikasi yang memenangi anugerah dan dipuji oleh pedagang profesional dan pedagang baru. Tetapi, jangan percaya kata-kata kami - lihat sendiri kuasa perisian dagangan ini.

Dapatkan 13 petunjuk analisis teknikal berbeza, termasuk purata pergerakan, MACD, Stochastic, Alligator, Parabolic SAR dan belajar menggunakan petunjuk-petunjuk ini dengan bantuan video tutorial. Lihat sehingga 9 carta serentak pada skrin anda. Dan nikmati pengeluaran serta-merta ke kad kredit.

IQ Option merupakan broker yang beroperasi di Eropah dan dikawal selia oleh CySEC. Untuk tujuan keselamatan, dana broker disimpan berasingan daripada dana pelanggan kami. Semua pelanggan VIP menerima pengurus akaun peribadi yang bertutur dalam bahasa mereka.

 

Aplikasi Mudah Alih IQ Option untuk iOS dan Android

Aplikasi berkuasa berasaskan Android dan iOS membolehkan pedagang kami terus terhubung dengan akaun mereka walau di mana-mana pun mereka berada.

Lihat video pendek ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang aplikasi IQ Option untuk iOS dan Android.

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank