Aplikasi PC IQ Option adalah program perdagangan berguna yang memberikan anda akses mudah kepada sistem. Anda tidak perlu log masuk ke dalam akaun anda di laman web rasmi melalui pelayar web - buka tetingkap tersebut melalui aplikasi ini dan mula berdagang. Penting untuk diketahui bahawa operasi kemasukan dan pengeluaran dana hanya dilakukan melalui laman web rasmi untuk menjamin keselamatan. Aplikasi tersebut diwujudkan khusus untuk operasi perdagangan sahaja, bermaksud, ia hanyalah terminal dan platform bagi kerja anda. Program IQ Option tersebut direka untuk komputer yang menjalankan sistem operasi Windows, Windows 10 dan lain-lain. Disamping itu, anda boleh menemui fail untuk memuat turun IQ Option di komputer riba. Setelah memuat turun fail induk bersama aplikasi, anda perlu periksa data muat turun perisian IQ Option untuk PC dan pastikan ia sepadan dengan fail but dan pemasangan.

 

 

Prosedur muat turun IQ Option

 

Prosedur muat turun IQ Option untuk PC adalah percuma, bermula dari mengklik butang "Muat Turun" sehinggalah mula berdagang. Kami menyediakan panduan terperinci bagi muat turun IQ Option untuk Windows:

 

  • Mula-mula, pergi ke laman web rasmi IQ Option. Pada halaman utama, di tengah-tengah skrin anda akan melihat dua butang: "Berdagang melalui pelayar" dan "Muat Turun IQ Option Windows". Kemudian klik "Muat Turun", setelah itu, muat turun akan bermula secara automatik, dan halaman tersebut akan membawa anda ke halaman panduan untuk tindakan seterusnya. Selain itu, anda boleh menggunakan pautan terus untuk memuat turun aplikasi tersebut ke OS anda.
  • Selepas muat turun selesai, pemasangan aplikasi akan bermula. Buka fail yang dimuat turun, klik butang "Seterusnya", dan selepas anda memilih lokasi pemasangan, teruskan dengan muat turun.
  • Selepas muat turun selesai, klik "Selesai", dan jika anda tidak mahu membuka platform tersebut serta-merta, periksa pelancar aplikasi. Kini anda boleh terus memulakan perdagangan. Untuk melakukannya, lancarkan aplikasi yang telah dipasang dan log masuk. Sekarang anda boleh mula berdagang atau berlatih.

 

Platform perdagangan IQ Option dalam aplikasi tersebut tiada beza dengan versi pelayar dan anda seharusnya boleh mengenali penunjuk yang terdapat di dalamnya. Walau bagaimanapun, jika anda memiliki sambungan internet yang perlahan atau komputer berkeupayaan rendah, gunakan aplikasi tersebut, dan adalah lebih baik tetingkap pelayar ditutup. Muat turun IQ Option untuk Windows 10 tiada beza dengan pemasangan dalam versi Windows yang lain. Anda juga boleh memuat turun aplikasi tersebut di komputer riba, ia juga tidak ada banyak perbezaan - segalanya bergantung kepada jenis sistem pengoperasian. Anda perlu mengikuti arahan dan melihat pilihan yang dicadangkan sewaktu proses pemasangan. IQ Option untuk PC ialah cara yang hebat untuk log masuk dengan pantas dan berdagang agar anda tidak perlu membuang masa membuka pelayar web dan menunggu laman web rasmi dimuatkan. Ikon aplikasi tersebut akan berada di desktop anda dan anda boleh bekerja bila-bila masa.

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank