IQ Option broker

"Broker IQ Option ditubuhkan pada 2013. Ia menjadi salah satu broker terkemuka di Eropah. Ia ditujukan kepada pedagang kali pertama. Ia kelihatan seperti sebuah permainan. Inilah sebab utama IQ Option semakin terkenal. Mari lihat fungsi sebenar broker ini.

Terma Dagangan IQ Option

Akaun demonstrasi dibuka dengan beberapa klik, secara percuma dan tanpa caj tersembunyi. Namun, pedagang akan didorong untuk beralih ke akaun sebenar. Tetapi! Situasi dagangan bagi kaedah yang telah diuji berkesan mungkin mempunyai perbezaan ketara. Jika strategi dagangan pedagang meraih keuntungan dalam wang digital, strategi yang sama mungkin tidak berkesan pada akaun sebenar.
 
Berdasarkan pandangan dalam forum, broker boleh sewenang-wenangnya mengubah peratus pembayaran bagi sesetengah pelanggan (yang meraih keuntungan tinggi).
 
Kos kontrak sebenar bermula dari $1. Terdapat dua jenis kontrak. Kontrak pertama membolehkan waktu tamat tempoh diubah dalam peningkatan 5 minit. Kontrak kedua - peningkatan 15 minit. Pasangan mata wang dan sesetengah aset lain boleh didagangkan.
 
Berdagang sesetengah kontrak OTC (Over the Counter) boleh dibuat termasuk pada hujung minggu. Pada masa yang sama, harga bergerak secara mendatar. Sila ambil perhatian! Pada hujung minggu, anda berdagang dengan penjana sebut harga pintar yang sama ada mengubah data lampau sehingga tidak boleh dikenali atau membuat sebut harga baharu.
 
 

Lesen & Peraturan

IQ Option ialah subsidiari kepada IQ Option Europe Ltd. Semua hak ke domain dan platform dagangan merupakan hak milik Alta Vista Trading Limited.
 
Syarikat ini mempunyai lesen CySEC № 247/14 yang dikeluarkan oleh Cyprus Securities and Exchange Commission. Tarikh pelesenan ialah 30 Julai 2014. Fungsi utama CySEC ialah untuk melindungi pengguna daripada ketidakadilan oleh broker.
 

Platform Dagangan

Platform dagangan boleh digunakan oleh pelanggan yang menggunakan PC, Mac, Android, iOS dan juga pelanggan dalam talian yang menggunakan pelayar Internet. Semua pelanggan mempunyai antara muka yang disatukan dan diselaraskan. Dengan berdagang menerusi komputer rumah anda atau menerusi tetingkap pelayar, anda boleh terus berdagang dengan mana-mana peranti yang disokong tanpa masalah.
 

Manfaat

•Platform dagangan yang mudah dan boleh diurus;
• Antara muka disatukan;
•Pendaftaran pantas;
• Akaun demonstrasi percuma.
 

Kelemahan

•Tarikh tamat tempoh yang terhad (tidak sesuai untuk pedagang jangka panjang);
• Sesetengah instrumen tidak boleh didagangkan sepanjang masa;
• Tiada faedah tetap untuk bayaran (algoritma perubahan tidak telus);
• Pilihan kontrak yang terhad.
 

Kesimpulan

Walaupun terdapat beberapa kelemahan, pada masa ini, IQ Option ialah salah satu broker tercekap untuk berdagang. Kejayaannya disebabkan platform dagangan yang dibina berdasarkan kehendak pedagang sedia ada. IQ Option sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai pengalaman berdagang dalam pasaran kewangan dan ingin mula berdagang.
SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank