IQ Option menawarkan antara muka ringkas kepada pengguna, supaya segala maklumat tambahan, iklan dan banner tidak mengganggu pedagang sewaktu bekerja di bursa pertukaran. Untuk menggunakan perkhidmatan sistem, pengguna harus mendaftar dan mengaktifkan akaun di dalam platform. Di sini anda tidak perlu mempunyai kemahiran komputer yang khusus - hanya buka borang dan isikan data peribadi anda ke dalam ruang berkenaan. Anda boleh menemui butang "pendaftaran" tanpa masalah. Sistem tersebut tidak mempunyai banyak permintaan - anda hanya perlu isikan nama, nama keluarga dan alamat e-mel yang aktif. Buka e-mel yang dihantar dan aktifkan pautan di dalamnya. Maklumat log masuk IQ Option anda kini sedia digunakan untuk berdagang dan anda boleh mula membuat urus niaga. Jika anda pedagang baharu, gunakan versi percubaan untuk membiasakan diri dengan ciri yang terdapat dalam platform perdagangan ini.

 

 

Jika anda melakukan semuanya dengan betul, maka maklumat log masuk anda telah aktif dan anda boleh bekerja dalam akaun peribadi anda. Setelah mengesahkan kod tersebut dan mengaktifkan akaun, anda perlu pergi ke satu halaman yang mengandungi panduan untuk menggunakan sistem ini. Ini penting agar pedagang dapat mempelajari kemahiran perdagangan dan dapat berurus niaga tanpa sebarang masalah. Jika anda ingin berlatih dan membuka versi percubaan, maklumat log masuk IQ Option ini tidak akan memberikan anda akses kepada sesetengah ciri yang tersedia dalam versi penuh akaun tersebut. Kebanyakan pedagang berpengalaman mengesyorkan akaun demo, kerana setiap platform perdagangan memiliki ciri dan fungsi tersendiri.

 

Untuk memasukkan maklumat log masuk dan membuka akaun peribadi, pedagang boleh menggunakan akaun luaran, sebagai contoh, akaun rangkaian sosial. Ini sangat memudahkan, kerana anda tidak perlu memasukkan data anda (ia telah sedia ada dalam akaun luaran anda). Sewaktu anda log masuk, anda hanya tandakan pada kekotak dan input tersebut akan dijalankan secara automatik daripada komputer atau peranti mudah alih anda. Laman tersebut direka khusus supaya pedagang dapat mengakses laman perdagangan melalui kemudahan pihak ketiga. Jika anda ingin menggunakan akaun luaran anda, pastikan data di dalamnya betul (nama pertama dan nama akhir anda). Banyak pedagang baharu bertanya data apakah yang boleh diterima untuk mencipta maklumat log masuk IQ Option. Hanya maklumat yang sah! Platform perdagangan ini merupakan sebuah sistem profesional di mana anda perlu menggunakan data anda yang betul dan sah. Ini penting untuk mengesahkan identiti anda dan bagi menjalankan fungsi untuk memaparkan dan mengisi semula akaun anda di masa depan.

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank