Broker dengan Deposit Minimum yang Rendah

Jika anda tidak mahu membelanjakan wang yang banyak tetapi ingin meraih keuntungan, instrumen pulangan tetap mungkin adalah yang paling sesuai untuk anda. Kebanyakan broker meletakkan syarat jumlah pelaburan yang rendah untuk menarik orang ramai mula berdagang.

Broker yang meletakkan syarat pelaburan pertama yang rendah untuk berdagang dalam platform mereka menunjukkan kepada bakal pedagang bahawa mereka boleh dipercayai. Pada peringkat awal, mereka membolehkan risiko dikurangkan dengan mengeluarkan modal yang kecil. Sesetengah broker membenarkan pelaburan pertama yang bersamaan dengan $1, $5, $10. Jumlah ini tidak terlalu besar sebagai pelaburan pertama dalam pasaran mata wang, dan kerana itulah mana-mana pedagang mampu membayarnya. Sesetengah firma broker membenarkan pedagang membuka akaun dengan deposit yang bersamaan dengan $1-$10. Dengan deposit tersebut, pelabur berpeluang untuk meraih keuntungan dengan berdagang. Pengalaman telah membuktikan bahawa walau dengan jumlah pelaburan yang kecil, pedagang masih berpeluang untuk berdagang tanpa mengira broker pasaran ekuiti atau instrumen pulangan tetap yang digunakan.

 

Broker terbaik dengan pelaburan pertama paling rendah bersamaan $1 - $10

Ramai pedagang memilih broker yang meletakkan jumlah deposit yang kecil. Dengan itu, pedagang baharu atau berpengalaman dapat memulakan dagangan baharu.
Selain itu, pedagang juga berpeluang menguji kejujuran dan kredibiliti platform dagangan dengan pelaburan paling rendah. Pedagang yang ingin melabur jumlah minimum 1 dolar dalam instrumen pulangan tetap menganggap perkara ini amat penting.

 

Dikawal selia oleh EU, instrumen pulangan tetap IQ dengan dagangan paling rendah $1

 

 

Platform dagangan ini membolehkan pedagang mula berdagang dengan jumlah wang yang kecil. Pedagang dapat menggunakan platform dagangan terkini yang mempunyai 20 pilihan bahasa. Pelaburan pertama paling rendah broker ini ialah $10. Tambahan, setiap pedagang mempunyai akses percuma ke akaun demonstrasi. Broker ini boleh dipercayai dan dikawal selia oleh CySEC.

 

Broker seperti IQ Option, OlympTrade dan Binary menetapkan syarat mudah untuk pelanggan mereka tanpa perlu membuat pelaburan yang besar, tetapi berdagang dalam platform ini tidak memberi keuntungan yang tinggi. Namun begitu, platform ini bagus untuk pedagang yang kurang berpengalaman dan yang belum berjaya kerana dapat membantu mereka memahami selok-belok perdagangan dalam instrumen pulangan tetap.

 

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank