Akaun Demo IQ Option

Jika anda bersungguh-sungguh ingin menjana pendapatan menerusi saham, kami sarankan anda belajar menerusi akaun demonstrasi percuma IQ Option. Akaun demo ini bebas risiko dan tidak melibatkan penggunaan dana sebenar. Setiap klien IQ Option mempunyai akses kepada akaun demo bernilai $10,000 yang boleh diisi semula.

Kenapa Akaun Demo Percuma wajar?

Salah satu cara paling mudah untuk memperdagangkan saham, komoditi dan mata wang adalah dengan saham. Jika strategi dan ramalan anda tepat, dan harga bagi aset pilihan anda menuju ke arah yang betul.

Masalah timbul apabila pedagang tidak membuat keputusan tepat secara berterusan, di mana ianya lebih sukar daripada apa yang boleh dilihat. Latihan yang banyak diperlukan untuk berjaya.

Di IQ Option kami tahu perkara yang seringkali memerangkap pedagang baharu dan memberikan pelanggan peluang untuk mengasah kemahiran mereka sebelum melangkah ke dalam dunia perdagangan.

Syarikat juga telah menyediakan pasukan pakar untuk memastikan pelanggan menerima sokongan penuh semasa menggunakan akaun demo dan memiliki semua ilmu dan alat yang mungkin diperlukan sebelum melangkah ke pasaran sebenar.

 

 

Saham demo

Akaun demo percuma berfungsi seperti akaun sebenar, memberikan pedagang baharu peluang untuk mencuba sistem tersebut terlebih dahulu. Adalah penting untuk pedagang membiasakan diri mereka dengan pelbagai teknik perdagangan sebelum melaburkan dana mereka sendiri.

Salah satu kelebihan akaun demo ialah peluang untuk menggunakan pelbagai peralatan teknik analisis seperti carta kayu lilin, penarikan semula Fibonacci, perdagangan titik pangsi dll. Membiasakan diri dengan teknik khusus dan rahsia tanpa melibatkan risiko menjadikan proses pembelajaran lebih menyeronokkan. Berlatih dengan platform demo yang berfungsi sepenuhnya serta dapat membandingkan keputusan dagangan berdasarkan strategi analisis asas berbanding strategi analisis teknikal memberikan keputusan yang mengagumkan.

Adakah sebut harga sebenar digunakan?

Ya, semua sebut harga yang digunakan untuk akaun demo anda adalah salinan sebenar sebut harga yang digunakan untuk akaun sebenar dan 100% betul. Oleh itu, berdagang dengan akaun demo sama seperti berdagang menggunakan akaun sebenar. Pendekatan ini akan membantu pedagang baharu mengenal pasti langkah yang betul dan menyesuaikan diri sepenuhnya dengan kaedah perniagaan, peraturan dan undang-undang perdagangan saham.

Buka Akaun Demo Percuma

IQ Option merupakan syarikat brokeraj profesional yang memahami penglibatan emosi yang dirasai sesetengah pedagang terhadap saham. Sehubungan dengan itu, kami telah membolehkan pedagang berlatih kemahiran dan strategi mereka dalam akaun demo pada bila-bila masa dan tanpa mengira baki akaun sebenar mereka.

IQ Option mempunyai polisi deposit £10 yang tidak terpakai untuk akaun demo. Akaun demo boleh digunakan sebelum dan selepas mengisi semula akaun sebenar. Sebaik sahaja pedagang bersedia menjalankan perdagangan sebenar, ramai pedagang memilih untuk mengisi semula akaun dengan deposit minimum dan kemudian menambah lagi dana. Jangan lupa bahawa berdagang menggunakan akaun demo merupakan langkah penting untuk mana-mana pedagang baharu.

 

SIMPLE AND RELIABLE
MONEY WITHDRAWAL
Skrill
Neteller
Mastercard
Visa
Maybank
RHB Bank
Hong Leong Bank
CIMB Bank
Public Bank
AmBank